Velg en side

Drikkevann på hytta – få gratis prøveflaske

17. apr. 2020 | Nyheter

Kvaliteten på drikkevannet kan variere med årstid, vær- og nedbørsforhold. På tide å sjekke drikkevannet du bruker på hytta? 

Kvaliteten på drikkevannet kan variere med årstid, vær- og nedbørsforhold. På tide å sjekke drikkevannet du bruker på hytta?

Vannforsyning til hytter i Norge kommer fra mange forskjellige kilder. Det kan være alt fra innlagt vann fra godt kontrollerte vannverk, egne brønner og til smelting av snø. Nå er snøsmeltingen i fjellene godt i gang mange steder og dette kan påvirke kvaliteten på ditt drikkevann.

Mange skal tilbringer noe fine vårdager på hytta i tiden fremover. Er du i tvil om du trenger kontroll av ditt hyttevann?

Kom innom oss for å få gratis prøveflaske og avtal nærmere hvilke undersøkelser du har behov for, eller kontakt oss på telefon eller e-post.

Nemko Norlab tilbyr ulike analysepakker, fra en enkel bakteriekontroll til mer omfattende undersøkelser for bakteriologiske, fysikalske og kjemiske analyser. Vi sender deg prøveflasker om du ikke har anledning til å komme innom oss for å hente.

Trykk her for kontaktinformasjon til ditt nærmeste laboratorium eller send en henvendelse til info@nemkonorlab.com

Anne Kristin Gussiås
Kvalitetsansvarlig mikrobiologi. Koordinator marked.