Velg en side

Servicekoordinator/laboratoriemedarbeider i fast stilling i Molde

18. jan. 2021 | Ledig stilling

I Nemko Norlab arbeider vi med en rekke analyser for vann og næringsmiddel industri og annen virksomhet over hele landet. En av våre ansatte går over i annen jobb, og vi søker Servicekoordinator/laboratoriemedarbeider i 80 % stilling ved vårt laboratorium i Molde. Ved vår lokasjon i Molde er vi 9 ansatte, totalt i selskapet ca 110 ansatte.

Vi søker en pålitelig, nøyaktig og effektiv person for å utføre prøvetaking hos kunder, betjene vår resepsjon, prøvemottak og registrering av prøver. Det vil også av og til være behov for å delta i analysearbeid på laboratoriet. Det er ønskelig at søkere har relevant laboratorieutdanning og/eller erfaring med kundebehandling, samt har grunnleggende datakunnskap, behersker norsk skriftlig og muntlig godt og grunnleggende engelskkunnskap.

Stillingene krever at du må være selvstendig og kunne definere og planlegge din arbeidsdag i et miljø som ofte kan være hektisk. Det er viktig å være målbevisst og søke løsninger til beste for kundene samtidig som kravet til faglig og profesjonell integritet er ivaretatt. Laboratoriet er akkreditert etter NS-EN ISO 17025.

Det er nødvendig med førerkort kl. B, og kan til tider disponere egen bil.

I Nemko Norlab tilbyr vi:
• Varierte arbeidsoppgaver i fast 80 % stilling
• Faglige utfordringer i et trivelig og godt arbeidsmiljø
• Fleksibel arbeidstid
• Lønn etter avtale
• Gode pensjons- og forsikringsordninger
• 5 ukers ferie

Send oss din søknad med CV så fort som mulig, senest 31. januar.
Ønskelig oppstart 1.3.21, eller etter nærmere avtale.

Søknaden sender du elektronisk til soknad@nemkonorlab.com, eller via post til: Nemko Norlab Molde, Eikremsvingen 4, 6422 MOLDE.

Opplysninger om stillingen får du ved å henvende deg til gruppeleder for lokasjon Molde,
Ann Kristin H. Gule tlf 482 17 459 eller Anne Kristin Gussiås, tlf. 901 17 895.

Nemko Norlab er Norges største norskeide laboratorieselskap. Selskapet er lokalisert på 13 steder fra Porsgrunn i sør til Glomfjord i nord og med hovedkontor i Mo i Rana. Vi betjener kunder fra industri, kommune og annen privat og
offentlig virksomhet i hele Norge. Våre virksomhetsområder er miljømåling, kjemiske analyse, mikrobiologi, veterinærmedisin og materialtesting. I tillegg til et bredt analysespekter og tekniske tjenester innenfor våre kjerneområder, tilbyr vi også prøvetaking og rådgivning.

Randi Fjellheim