Velg en side

Bestilling

<style> body {background-image: url("https://nemkonorlab.com/wp-content/uploads/2016/12/303f48b62a15ee41afcccb0b0a094bac.jpg") !important;} background-color: #666;</style>

Her kan du sende forespørsler og bestille.

R

Forespørsel og beskrivelse

Først så trenger vi en beskrivelse av oppdraget. Da kan vi sette deg i kontakt med riktig medarbeider, og du vil få nødvendig informasjon videre.

R

Husk bestillingsvedlegg

Når du er klar til å bestille, så fyller du ut et av bestillings-vedleggene under. Dette skal du sende sammen med prøven som du ønsker analysert.

R

Merk forsendelsen godt

Før pakken sendes oss, så må du føre på kontaktperson hos dere både på bestillingsskjemaet og på pakken. Dette trenger vi hvis vi har videre spørsmål.

Hasteanalyser

Hasteanalyser avtales direkte med oss. Rapporteringstid avhenger av hva som skal analyseres og når på dagen prøven leveres inn.

Kredittvurdering

Vi foretar en kredittvurdering av alle nye kunder (bedrifter). Privatpersoner samt bedrifter med lav kredittverdighet må forhåndsbetale. Send oss gjerne en mail med kvittering av betalingen, så kommer vi raskere i gang med oppdraget.

Prøve-emballasje

Prøveflasker eller prøveposer kan bestilles hos oss i forkant av prøvetaking. Det er viktig at riktig emballasje blir benyttet slik at ikke prøvene forringes eller forurenses før analyse. Vi kan også gi råd i forbindelse med prøvetaking.

Prøveemballasje er inkludert i analyseprisen og sendes kostnadsfritt til kunde forutsatt at det ikke kreves hasteforsendelse. Dersom det kreves hasteforsendelse vil fraktkostnadene bli fakturert videre til kunden.