Velg en side

Bestilling

Her kan du sende forespørsler og bestille.

R

Forespørsel og beskrivelse

Først så trenger vi en beskrivelse av oppdraget. Da kan vi sette deg i kontakt med riktig medarbeider, og du vil få nødvendig informasjon videre.
R

Husk bestillingsvedlegg

Når du er klar til å bestille, så fyller du ut et av bestillings-vedleggene under. Dette skal du sende sammen med prøven som du ønsker analysert.
R

Merk forsendelsen godt

Før pakken sendes oss, så må du føre på kontaktperson hos dere både på bestillingsskjemaet og på pakken. Dette trenger vi hvis vi har videre spørsmål.

Bestillingsskjema

Her kan du sende oss en forespørsel. Vi kan da vurdere hvilke tjenester du trenger samt sette deg i kontakt med rette kontaktperson hos oss.

 

Har du sendt oss en forespørsel og fått mer informasjon og kontaktperson og hvilken avdeling som skal motta forsendelsen? Eller har du en kontaktperson hos oss fra tidligere? Da kan du sende oss en bestilling. Husk å last ned og fyll ut bestillingsvedlegget. Dette skal følge med hver forsendelse som sendes oss.

Les våre generelle leveringsbetingelser pr. 2020.

Last ned bestillingsvedlegg

Generelt | Kjemisk analyse | Material

 

Post-adresser

Forsendelser av prøver som skal analyseres må sendes til korrekt avdeling. Denne får du av din kontaktperson hos oss, og adresser finner du her.

Prøve-emballasje

Prøveflasker eller prøveposer kan bestilles hos oss i forkant av prøvetaking. Det er viktig at riktig emballasje blir benyttet slik at ikke prøvene forringes eller forurenses før analyse. Vi kan også gi råd i forbindelse med prøvetaking.

Prøveemballasje er inkludert i analyseprisen og sendes kostnadsfritt til kunde forutsatt at det ikke kreves hasteforsendelse. Dersom det kreves hasteforsendelse vil fraktkostnadene bli fakturert videre til kunden.

Kredittvurdering

Vi foretar en kredittvurdering av alle nye kunder (bedrifter). Privatpersoner samt bedrifter med lav kredittverdighet må forhåndsbetale. Betal gjerne med Vipps til 72210, og send en bekreftelse til faktura@sintefmolab.no, så kommer vi raskere i gang med oppdraget.

Hasteanalyser

Hasteanalyser avtales direkte med oss. Rapporteringstid avhenger av hva som skal analyseres og når på dagen prøven leveres inn.